Bereikbaarheid tijdens BinckBank Tour Venray 2019

Op vrijdag 16 augustus 2019 verwelkomt Venray de grootste wielerronde van Nederland: de BinckBank Tour 2019. Wat houdt dat in voor de bereikbaarheid van onze praktijk?

Dierenkliniek Venray zit pal aan het parcours gevestigd en de tour finisht bijna voor onze deur. Hierdoor zijn wij gedurende de hele vrijdag niet via de normale wegen bereikbaar. Op het plattegrondje is te zien waar u kunt parkeren (rood) en hoe u ons te voet kunt bereiken (geel).
De start van de opbouw van het finishgebied (Stationsweg t.h.v. Kruidenlaan – ingang Vincent van Gogh instituut) zal rond 06.00u starten. Vanaf dat moment is de Stationsweg afgesloten. Vanaf 17.00u in de avond zullen alle wegen weer vrijgegeven worden voor verkeer. Ook bereikbaarheid met het openbaar vervoer is beperkt, enkele bushaltes zijn gesloten en het vervoerschema van Arriva is aangepast. Zie www.arriva.nl voor meer informatie.

Voor meer informatie over de BinckBank tour 2019 zie: http://www.binckbanktourvenray.nl

Plattegrond bereikbaarheid Binckbank tour Venray 2019