Stagelopen bij Dierenkliniek Venray?

Stagelopen bij Dierenkliniek Venray?

Erkend leerbedrijf SBBDierenkliniek Venray is een erkend leerbedrijf voor beroepspraktijkvorming in de middelbare beroepsopleidingen. Wij staan geregistreerd bij Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven (SBB), voorheen Aequor.

Studenten van de opleiding paraveterinair dierenartsassistent(e), krijgen bij ons de de mogelijkheid om in de praktijk stage te lopen.

 

Wie zijn wij?
Dierenkliniek Venray is een moderne gezelschapsdierenpraktijk met onder andere een uitgebreid in-huis laboratorium, digitale röntgen, digitale dentale röntgen, echoapparatuur en gas-anesthesie. We vormen een hecht team van twee dierenartsen ondersteunt door de paraveterinairen.

Naast de algemene en alledaagse diergeneeskunde hebben wij bijzondere aandacht voor de vakgebieden dermatologie, interne geneeskunde, weke delen chirurgie, orthopedie, cardiologie, tandheelkunde, dentale röntgen, echografie en röntgenologie. Ons team van paraveterinairen kan gericht adviseren op onder meer het gebied van kattengedrag, suikerziekte, chronische nierziekte, dieetadvies en overgewicht.

Hoe ziet een stage bij ons er uit?
De dagelijkse werkzaamheden van een stagiaire bestaan grotendeels uit het assisteren tijdens spreekuren en operaties, laboratoriumonderzoeken, röntgenfoto’s maken en eventueel baliewerkzaamheden. Daarnaast komen ook een deel van de dagelijkse taken zoals bijvullen, verzorgen van opnamepatiënten en schoonmaken aan bod. Je kunt in onze kliniek alles leren wat je voor je opleiding moeten kennen en kunnen. Paraveterinair Natalie is binnen onze praktijk verantwoordelijk voor de begeleiding van stagiaires. Je kunt altijd bij haar of je andere collega’s terecht voor vragen of extra uitleg.

Wat zoeken wij in een stagiaire?
Een flinke dosis motivatie en inzet tijdens de stageperiode. Het kennisniveau is niet het belangrijkste, wij verwachten als praktijk wel dat de stagiair(e) in een team kan functioneren, werkzaamheden zelfstandig kan uitvoeren en 100% inzet toont.

Stagelopen in ons team?
Er is een goede verbinding met openbaar vervoer naar de praktijk en voldoende parkeergelegenheid in de buurt om met de auto te komen.

Is je interesse gewekt in een leuke en leerzame stage bij ons? Mail dan je motivatiebrief en cv naar ons door op sterkliniek@dierenkliniekvenray.nl
We nemen dan zo snel mogelijk contact op met je voor het inplannen van een meeloopdag of gesprek.